Elysions lokaler

Lokaleansvarlig: Noah Lynge Adkins

Elysion har i gennem kommunen fået adgang til lokaler og lagerplads på Tværmarksvej 20A, som vi deler med De Grønne Pigespejdere og FDF. Disse lokaler stiller vi til rådighed til alle medlemmer af foreningen, som vil benytte dem til arrangementer, så længe man overholder husreglerne.

Booking:

Hvis man ønsker at booke lokalerne skal man skrive til Elysions lokaleansvarlige Noah Lynge Adkins enten på messenger eller på mail: noah@elysionrollespil.dk.

Nogle af dagene er der faste bookinger, som kan være gode at have i mente inden du efterspørger en booking. Som det fremgår af reglerne for huset, så er der tale om følgende faste bookinger:

 • Mandag fra klokken 16 – 21 – FDF
 • Tirsdag klokken 17 – 21 – Den Magiske Skole (Elysion)
 • Onsdag klokken 16 – 21 – De Grønne Pigespejdere
 • Torsdag klokken 17.30 – 22 – Åben hus i Elysion
 • Hver anden søndag – De Grønne Pigespejdere

Som udgangspunkt kan man altid booke udenom de faste bookinger, men det er heller ikke umuligt at være i huset på samme tid med andre, hvis man ikke fylder så meget. F.eks. kan man nok godt optage et af vores lokaler ovenpå til bordrollespil, mens spejderne alligevel er udenfor om sommeren.

Nøgler

Vi har i øjeblikket 15 nøgler til lokalerne. Disse besiddes af bestyrelsesmedlemmer samt de på nuværende tidspunkt faste afviklere for Elysions aktiviteter. Den lokaleansvarlige sørger for, at der er en nøglebærer (også kaldt nøglegøgler) til at åbne dørene til dit arrangement, hvis du bruger lokalerne til ikke-faste arrangementer.

Tilgængelige rum

Vi har en række forskellige rum, som man kan booke adgang til, enten individuelt eller alle på samme tid. Rummene kan ses på slideren med billederne ovenover. Her er en liste over de tilgængelige rum og en beskrivelse af eventuelle særregler tilknyttet:

 • Køkkenet: Her er komfur, kaffemaskine, elkeddel og en masse bestik, tallerkner og kopper, der må benyttes. Hver opmærksom på, at vi ikke deler hviskestykker og klude med de andre. Så der skal benyttes af Elysions rengøringskasse, som står i vores køkkenskab (det uden håndtag).

 • Toiletterne: Der er to toiletter, som begge befinder dig på stueetagen. færdiggører man en rulle toiletpapir derude, skal man tage nyt fra Elysions køkkenskab, hvor vi har flere ruller stående. Kig eventuelt en ekstra gang, om toiletterne er rene, inden man forlader bygningen.

 • Fællesrum 1: Dette lokale er det største lokale i bygningen og befinder sig på stueetagen. Her kan befinde sig omkring 30 mennesker på samme tid på en god dag.

 • Fællesrum 2: Dette lokale er det næststørste lokaler og befinder sig på 1. sal, lige som man går op af trappen. Her kan sidde omkring 15-20 voksne mennesker, hvis man sidder tæt.

 • Pigespejd 1: Dette er et lille lokale i stueetagen, som man skal igennem fællesrum 1 for at komme ind i. Her kan være omkring 5-10 voksne mennesker. Benytter man dette, er det vigtigt at man ikke roder rundt i pigespejdernes ting.

 • Pigespejd 2: Dette minder meget om pigespejd 1 i størrelse, og man skal igennem pigespejd 1 for at komme ind i det. Benytter man dette, er det vigtigt at man ikke roder rundt i pigespejdernes ting.

 • Værkstedet: Dette lokale befinder sig på stueetagen, hvis man enten træder ind direkte udefra eller gør igennem Fællesrum 1 og begge pigespejd lokaler. Her en arbejdsbænk, en vask, og på sigt forsøger vi at få en vaskemaskine og tørretumbler derud.

 • FDF’s lokale: På 1. etage til højre som man kommer op af trappen, kommer man ind i FDF’ernes lokale, som er et relativt lille rum, hvor der kan være 10-15 mennesker. Rummet har en god størrelse for bordrollespil. Benytter man dette, er det vigtigt at man ikke roder rundt i FDF’ernes ting.

 • Elysions lokale: På 1. etage, når man går igennem Fællesrum 2 kommer man til Elysions eget lokale. Det er lidt større end FDF’s lokale, men kan grundet den nuværende indretning også kun holde omkring 10-15 mennesker derinde på samme tid. Lokalet har en god størrelse til bordrollespil.

Andet at være opmærksom på

 1. Vi har en brandtrappe op til lokalerne ude fra vejen, og den må gerne bruges til ind/udgang (særligt når andre også bruger huset, så vi forstyrrer mindre).
 2. Det ene vindue i midterrummet ovenpå er lidt i stykker, da den udluftningsfunktion, der er i vinduet ikke kan lukkes igen. Lad være med at pille ved den.
 3. Der er endnu ikke internet i bygningen, da det ikke har været en prioritet for de andre brugere af huset, men det arbejder vi på.