Bliv medlem

Som medlem af foreningen bliver du en del af foreningens fællesskab, og vi byder dig meget velkommen! Du er også med til at støtte op om de andre medlemmers arrangementer og foreningens virke i Aarhus som rollespilsforening. Du får også nogle fordele, fx rabat til nogle af foreningens arrangmenter, samt du kan benytte dig af de tilbud, som Landsforeningen Bifrost, Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), Århus Ungdommens Fællesråd (ÅUF) tilbyder medlemmer af deres medlemsforeninger.

Bliv medlem

For at blive medlem af Elysion, skal du sende følgende oplysninger til vores mail (blivmedlem@elysionrollespil.dk):

  • Navn (mindst et fornavn og dit efternavn, men helst dit fulde navn)
  • E-mail adresse (som vi ellers vil indsamle fra den mail, du indsender med)
  • Fysiske adresse
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato

Vi opbevarer og behandler disse oplysninger jf. vores privatlivspolitik. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Når du har indsendt disse oplysninger, vil du få en bekræftelsesmail.
Herefter beder vi dig indbetale kontingent. Kontingent for et års medlemskab pr. 2021 er 205 DKK. Melder man sig ind efter d. 30. juni, er kontingent 105 DKK for resten af kalenderåret.

Når vi har modtaget din betaling, vil du få en bekræftelsesmail og er fuldbyrdet medlem af foreningen. Efterfølgende vil vi opkræve kontingent til betaling senest d. 31. januar for følgende år. Betaler du ikke rettidigt uden at have en aftale med vores kasserer, vil vi betragte dig som udmeldt af foreningen.

Kontingent skal indbetales via bankoverførsel til følgende konto:
Danske Bank
Registreringsnummer: 9570
Kontonummer: 12555423

Eller via MobilePay til dette nummer: 169900

Husk at skrive navn eller medlemsnummer ved indbetaling.