Rollespilsforeningen Elysion
Brætspil og spisning
Ulvens hus
Commander aften magic

Visionspapir

Dette papir beskriver visionen for forening Elysion for unge rollespillere, brætspillere og andre lignende nørdede interesser i Århus. Her optegnes Elysions overordnede mål og værdier

Vi vil være en forening, der er tilpasset unge, spirende arrangører. Foreningen er både for arrangører og deltagere til nørdede arrangementer med rollespils, brætspil og lignende elementer, og også dem, der både vil deltage og arrangere.

Vi vil være en forening, der skaber et miljø, der er henvendt spil og nørderi. Med spil menes der liverollespil, bordrollespil, brætspil og andre spil, der relaterer sig hertil.

Vi vil være en forening, der med udgangspunkt i spil skaber grobund for venskaber og fællesskaber.

Vi vil fremme spilkultur, såsom rollespils- og brætspilskultur i Århus.

Vi vil ikke være en ekskluderende forening, men en inkluderende forening, hvor miljøet vejes højest.

I foreningen skal bestyrelsen ikke være det organ, der styrer foreningen. Bestyrelsen er en informationscentral – det er foreningens ‘bunker’; det sted, man går hen, hvis man skal bruge hjælp, om det er information, logistiske udfordringer (fx finde lokaler til arrangement) eller økonomiske midler. Som udgangspunkt kan alle arrangementer hente økonomiske støtte fra foreningen, men bestyrelsen skal have adgang til arrangementets budget, så de kan tjekke det (mest også til at hjælpe arrangementet, hvis der nu er nogle huller, som de ikke selv har opdaget).
Bestyrelsen har tavshedspligt ift. personsager, men er derudover transparent ift., hvad de laver.