Kommende aktiviteter

Prinsen er Død

Det er en uge siden, at prinsens childe spontant dukkede op på Elysiums grund, proklarmerede at hendes skaber var død og satte ild til sig selv. Seneschalen og Sheriffen er de oplagte kandidater til at overtage fystedømmet, men uanset hvem vælges, vil der være konsekvenser for eftertiden.
Prinsen Er Død er et scenarie om politiske intriger, hvor familier af vampyrer, må beslutte sig for, hvad der skal ske, efter byens tidligere regent mødte den endelige død. Spillerne er alle neonates, i Aarhus, hvor Camarillaens mægtigste slås om magten. I klanerne skal spillere blive enige om, hvem de vil støtte, mens situationen bliver mere og mere kompliceret, som aften bliver til nat.

Dato: 12. februar 2022 kl. 16:00-00:00.
Lokation: Solsalen på N.J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C.

Rollespillet er et enkeltstående kritisk scenarie i Vampire: The Masquerade verdenen.
Arrangører: Finian Westergaard og Lukas Sørensen.
Information findes i scenariets Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1064907444320537

Paramount (Udsat på ubestemt tid)

Der spilles en gang hvert kvartal i Aarhus. Det koster 50 kroner at deltage for medlemmer af Elysion og 100 kroner for ikke-medlemmer.
Datoer for kommende spilgange:

  1. spilgang: Udsættes til, når det er ansvarligt at afholde mht. corona retningslinjerne.

Amos er et smukt og farligt land og i Paramount, spiller du en af dens mægtigste. Om du spiller en fyrste, en præst, en rygtehandler eller en dragedræber deltager du i Imperiets Hof og er til stede i landets pulserende hjerte, mens verdenens skæbne bliver bestemt af dem der holder tøjlerne. Om det er åbenlyst eller i skyggerne. Liverollespilskampagnen Paramount omhandler de adelige i den fiktive verden Amos og fokusere på disses interne drama og intriger, det handler om deres familier og den politiske manøvrering der skal til for at beskytte din slægt og din ære. Hvis man samtidig vinder magt og hæder, er det jo blot en heldig bonus.

Kampagnens hovedarrangør er Mads Hyldal Sørensen.
Kontakt ham på Mail: ParamountLARP@gmail.com
Se mere på hjemmesiden: https://paramountlarp.wixsite.com/paramount
eller på Facebook: https://www.facebook.com/groups/ParamountLARP/

Aarhus ved Midnat (Udsat på ubestemt tid)

Månedlig kampagne. Lokationen er N.J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C.

Alle spilgange er med forbehold for COVID19-epidemien. Aarhus ved Midnat afholder først spilgange igen, når det kan gøres forsvarligt ift. forholdsregler.

Aarhus ved Midnat er en liverollespilskampagne, som handler om vampyrer i en mørk og dyster nutid og de udfordringer, som kommer ved at lede en uddødelig eksistens, samt de politiske farer som de hver nat møder. Man spiller en del af en organisation ved navn Camarillaen, som for nyligt har generobret Århus, og man ser sig nu fanget mellem to bekrigende faktioner inden for Camarillaen. Nu handler det om at genopbygge og samle styrke. Kampagnen tager udgangspunkt i V5-versionen af  Vampire: The Masquerade og er en videreførelse af rollespilskampagnen Grenaa ved Midnat, der fandt sted i Grenaa i løbet af 2019.

Kampagnens arrangørhold består af Ian Reinholt, Brian Johannesen og Penn-Marie Jensen
Kontakt: GrenaaVedMidnat@gmail.com

Mere information findes i kampagnens Facebookgruppe.