Afholdte aktiviteter

Generalforsamling marts 2022

Afholdt den 5. marts 2022.
Man kan læse referat af generalforsamlingen under “Referater”.

Generalforsamling marts 2021

Afholdt den 13. marts 2021.
Man kan læse referat af generalforsamlingen under “Referater”.

How To Kill A Hierarchy

Afholdt d. 17. til 19. juli 2020

How To Kill A Hierarchy er et intenst rollespil for 14 spillere, der handler om de mest populære higschool elever på East High, der alle mødes til den samme fest. Samtlige af dem har gjort forfærdelige ting for at få en plads ved højbordet og i løbet af scenariet vil deres dybeste og mørkeste hemmeligheder komme til lyset og blive dømt. Til sidst må de alle stille sig selv spørgsmålet, om det i virkeligheden var det hele værd?

Scenariet er skrevet og afviklet af Freja Lunau, Andreas H-Hansen og Noah Adkins.
Kontakt: Frejalunau@gmail.com

Dem Vi Mødes Som


Afholdt d. 27. juni og d. 11. juli 2020. Scenarie (+ rerun).

Dem Vi Mødes Som er et middagsscenarie om en vennegruppe, der mødes gennem årene og drøfter livets gang. De er blevet gjort til vampyrer og mødes nu igen hos deres 7. ven, John, men John er ikke til stede. Hvad sker der med de 6 venner, når de gennem breve tvinges til at huske minder, de har glemt, og bliver nødt til at forholde sig til, hvem de er – både for sig selv, men også for hinanden?

Scenariet er skrevet og afviklet af Mika Larsen og Ann Christensen.
Kontakt: annscenarier@gmail.com

Generalforsamling marts 2020

Afholdt den 07. marts 2020.
Man kan læse referat af generalforsamlingen under “Referater”.

Projektværksted for Rollespil


Afviklet den 2. onsdag og den sidste onsdag i hver måned fra 17:00-21:00.
Kommende datoer er:
– Projektværksted er pt. sat på pause.

Projektværksted er et hyggeligt arrangement, hvor foreningens medlemmer og andre interesserede mødes og arbejder på hvadend rollespilsprojekt, de har gang i. Det kan være alt fra scenarier og kampagner til system/teknikudvikling til karakterskabelse; der er plads til det hele, også uanset hvor meget erfaring man har med rollespil.

Ved spørgsmål kan man skrive til arrangementets hovedafvikler, Ann Christensen, på: ann@elysionrollespil.dk

Aarhus Filerne


Afholdt 7 gange i løbet af 2019. Afsluttet kampagne.

Aarhus Filerne er en urban fantasy rollespilskampagne inspireret af bogserien Dresden Files. Her vrimler magiske væsener som magiudøvere, skiftinge, vampyrer og varulve mellem almindelige dødelige mennesker i et virvar af indviklede relationer og farlige mysterier, som skal opklares, inden det får konsekvenser. Spillet er fokuseret på slice-of-life by/relationsspil og efterforskning af mystiske hændelser, der sker ude i Aarhus By; således oplever spillerne både at kunne hænge ud på den lokale bar, Ormens Grav, eller bevæge sig ud i byrummet for at opklare mysterier.

Kampagnens arrangørhold bestod af Ann Christensen, Mathias O.L. Christensen og Cecilie Rud Glasdam.
Kontakt: aarhusfilerne@gmail.com

 

Os vs Vores Egne

Afholdt d. 27. september 2019. Scenarie.

Scenariet er en fortsættelse af Os vs Dem og det vil have fokus på interne relationer, drama og psykisk smerte, samt vold. Scenariet vil komme ind på hårde emner som vold, voldtægt, tortur og manipulation og der advares derfor mod, at scenariet vil være psykisk hårdt at deltage i. Der er fokus på, at scenariet skal være hårdere end det første scenarie. I stedet for at fokusere på gruppementalitet og kamp, samt konflikter gruppen imellem, så vil der her kun være en gruppe i fokus. Hvad gør man, når verden er imod en? Når ens venner er den eneste familie man har, men de alligevel stikker en i ryggen? Der er en stikker imellem jer, men hvem er det? Hvorfor? Og hvor langt vil I gå, for at finde frem til personen? Er det din bedste ven? Personen du har kendt fra barns ben? Din kæreste? Alle jer andre er blevet ramt hårdt, The Razors har ramt jer rigtigt og de har tydeligt fået informationer fra en af jer, der har kendt jer rigtig godt. Kniven er stukket hårdt i ryggen på jer alle.

Arrangørholdet bestod af Cecilie Rud Glasdam.
Kontakt: cecilie.rud@hotmail.com

Er Det Sådan Man Er Venner?

Afholdt d. 15. marts 2019. Scenarie i scenarierække.

Dette scenarie handler om en gruppe richkids i byen New York. Disse richkids er en del af byens mest promonente highclass society og de er derfor ikke hvem som helst. Alle deres forældre kræver meget af dem og konsekvenserne er store, hvis de fucker op. Presset og forventningerne til dem er derfor store – hos nogen af dem værre end hos andre.

Scenarierækkens arrangørhold er Cecilie Rud Glasdam
Kontakt: cecilie.rud@hotmail.com

For evt. fremtidige scenarier findes mere information i denne Facebookgruppe

Generalforsamling marts 2019

Afholdt den 02. marts 2019.
Man kan læse referat af generalforsamlingen her

Generalforsamling november 2018

Afholdt den 10. november 2018.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her

Os vs Dem


Afholdt den 22. september 2018. Scenarie.

“Scenariet foregår i en opdigtet by i America i Willsdale. Willsdale er en by, som spillerne selv definerer. Der er derfor muligt for spillerne at sige, at de sover i en park, ejer et diskotek og så videre. I byen er der bandekrig imellem to grupper, som er opdelt til at være “de rige” og “de alternative”. Denne bandekrig har foregået i flere år og i løbet af årene har identiteten af opdelingen af gruppen også ændret sig. Hvordan og hvornår banderne egentlig opstod vides ikke, men der er mange rygter i omløb. Byen har deres egne uskrevne regler, som alle opretholder. De uskrevne regler er således: – Ingen drab – Ingen kontakt til politiet – Ingen indblandelse af de neutrale. Alle vælger selv, hvorvidt at de er med i en af banderne eller ej. Dem der ikke er med i en gruppe kaldes de neutrale, men det er også tydeligt, at disse holdes udenfor. De inviteres ikke med til møderne eller festerne, da de ikke er til at stole på. Deres loyalitet ligger nemlig kun ved dem selv og ikke ved banden. Noget begge bander ser ned på.
Der har altid været konflikt imellem de to bander og det er tydeligt at medlemmerne i hver bande ikke kan med de modstående medlemmer. Der er skabt en os vs. dem mentalitet, som kun er blevet forstærket i løbet af årene. Men noget har pludselig ændret sig i den ellers interne by Willsdale. En udfrakommende gruppe er begyndt at komme der, som gruppen ønsker Willsdale under deres magt. Denne gruppe kaldet The Razors følger ikke de uskrevne regler, som ellers har været i byen og banderne imellem. De har både dræbt Tristan Owens fra “de alternative” og fået smidt Linette Williams fra “de rige” i fængsel.
De to bander har derfor aftalt at mødes på et neutralt sted, for at prøve at finde ud af det. De bliver nød til at finde ud af det sammen, så de kan stå imod den fælles fjende, som er The Razors. Men kan de to bander aftale en våbenhvile og arbejde sammen efter så mange år med konflikt? Det må aftnen vise.”

Arrangeret af Cecilie Rud Glasdam.

Englekrig


Afholdt den 04. maj 2018.

Beskrivelse af arrangementet: “Scenariet handler om 7 ærkeengle, der har været i krig i mange tusinde år oppe i himlen, men som nu alle sammen er blevet trætte af at slås, så de vil prøve at se, om de kan forhandle sig til fred. Det vælger de at gøre på neutral grund – altså nede på jorden blandt mennesker. Det er løst baseret på popkulturelt kristen mytologi, så verdensmaterialet er meget bredt og i høj grad defineret af spillerne; fokus er dog helt klar på fredsforhandlinger og filosofisk-eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med at være engel?”

Scenariet er skrevet og afviklet af Ann Christensen.
Kontakt: annscenarier@gmail.com

Karl’s Konfirmation


Afholdt den 03. marts 2018

Beskrivelse af arrangementet: “Dette er et rollespils-scenarie, som foregår til Karls Konfirmation. Scenariet handler om en masse skøre karaktere fra Karls familie, der mødes til konfirmationen for at fejre Karl. Familien er dog ikke så fredelig, som den måske ser ud. Oplev karaktere som ‘Den rigtige far’, ‘Den demente oldefar’ og mange andre udspille massere af skøre, store og skandaløse relationer til Karls Konfirmation
Selve scenariet kommer til at udspille sig i en 3-retters middag, hvor karakterende får mulighed for at snakke, holde taler og spise god mad. Karakterende er pre-skrevne og der vil være mulighed for at vælge, hvilken aldersgruppe man ønsker at spille. Det skal dog nævnes, at dette scenarie er en parodi på en traditionel dysfunkyionel familie, dvs. nogle af karakterende kan være konservative i den forstand, at de er lidt småsexistiske og homofobiske i et komisk omfang. Det betyder dog også at alle kan vælge mellem, om man vil spille mand eller kvinde ligegyldigt fra ens virkelige køn.”

Arrangeret af Noah Lynge Adkins.

Generalforsamling november 2017

Afholdt den 11. november 2017.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her

Stiftende generalforsamling

Afholdt den 01. september 2017.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her