Kommende arrangementer

Hersker Sagaen

Kampagne med 5 spilgange. Lokationen er N. J. Fjordsgade 2, Aarhus C.

Planlagte datoer for spil er:
– lørdag d. 11. januar 2019
– lørdag d. 08. februar 2019
– lørdag d. 14. marts 2019
– lørdag d. 18. april 2019
– lørdag d. 09. maj 2019

Hersker Sagaen er en serie af rollespilsscenarier som handler om fejlagtige vampyrer, der kæmper om magt, indflydelse og kontrol. Det handler om deres følelser, håb, drømme, frygter og lyster. Politik, diplomati og intrige er blot værktøjer for at fremme personlige konflikter. Selve spillet handler ikke om, hvem der vinder og taber, men derimod om oplevelsen af at være en del af det store spil.
Sagaen finder sted i en moderne fantasy verden, der på mange måder ligner vores egen, men som stadig er ret langt derfra. Spillet består af fem endags scenarier, som vil foregå en lørdag hver måned, startende i januar 2020. I sin helhed følger historien vampyr samfundet i Helm, fra anarki til starten på et nyt regime med en ny hersker.

Besøg hjemmesiden for mere info: https://hersker.weebly.com/

Aarhus Filerne


Kampagne med spilgange 2 gange i kvartalet. Lokationen er N.J. Fjordsgade.
Spilgange resten af året er:
– d. 16. november 2019, kl. 15.00-00:00

Aarhus Filerne er en urban fantasy rollespilskampagne inspireret af bogserien Dresden Files. Her vrimler magiske væsener som magiudøvere, skiftinge, vampyrer og varulve mellem almindelige dødelige mennesker i et virvar af indviklede relationer og farlige mysterier, som skal opklares, inden det får konsekvenser. Spillet er fokuseret på slice-of-life by/relationsspil og efterforskning af mystiske hændelser, der sker ude i Aarhus By; således oplever spillerne både at kunne hænge ud på den lokale bar, Ormens Grav, eller bevæge sig ud i byrummet for at opklare mysterier.

Kampagnens arrangørhold består af Ann Christensen
Kontakt: aarhusfilerne@gmail.com

Mere information findes i kampagnens Facebookgruppe.

Projektværksted for Rollespil


Afvikles den 2. onsdag og den sidste onsdag i hver måned fra 17:00-21:00.
Kommende datoer er:

Projektværksted er et hyggeligt arrangement, hvor foreningens medlemmer og andre interesserede mødes og arbejder på hvadend rollespilsprojekt, de har gang i. Det kan være alt fra scenarier og kampagner til system/teknikudvikling til karakterskabelse; der er plads til det hele, også uanset hvor meget erfaring man har med rollespil.

Ved spørgsmål kan man skrive til arrangementets hovedafvikler, Ann Christensen, på: ann@elysionrollespil.dk

Mere information findes i Facebook-eventet.