Kommende arrangementer

Aarhus Filerne


Kampagne med spilgange 2 gange i kvartalet. Lokationen er N.J. Fjordsgade.
Spilgange resten af året er:
– d. 17. august 2019, kl. 15:00-00:00
– d. 21. september 2019, kl. 15:00-00:00
– d. 26. oktober 2019, kl. 15:00-00:00
– d. 16. november 2019, kl. 15.00-00:00

Aarhus Filerne er en urban fantasy rollespilskampagne inspireret af bogserien Dresden Files. Her vrimler magiske væsener som magiudøvere, skiftinge, vampyrer og varulve mellem almindelige dødelige mennesker i et virvar af indviklede relationer og farlige mysterier, som skal opklares, inden det får konsekvenser. Spillet er fokuseret på slice-of-life by/relationsspil og efterforskning af mystiske hændelser, der sker ude i Aarhus By; således oplever spillerne både at kunne hænge ud på den lokale bar, Ormens Grav, eller bevæge sig ud i byrummet for at opklare mysterier.

Kampagnens arrangørhold består af Ann Christensen og Cecilie Rud Glasdam.
Kontakt: aarhusfilerne@gmail.com

Mere information findes i kampagnens Facebookgruppe.

Projektværksted for Rollespil


Afvikles den 2. onsdag og den sidste onsdag i hver måned fra 17:00-21:00.
Kommende datoer er:

Projektværksted er et hyggeligt arrangement, hvor foreningens medlemmer og andre interesserede mødes og arbejder på hvadend rollespilsprojekt, de har gang i. Det kan være alt fra scenarier og kampagner til system/teknikudvikling til karakterskabelse; der er plads til det hele, også uanset hvor meget erfaring man har med rollespil.

Ved spørgsmål kan man skrive til arrangementets hovedafvikler, Ann Christensen, på: ann@elysionrollespil.dk

Mere information findes i Facebook-eventet.

Karls Konfirmation

(indsæt billede)

(Indsæt hvornår scenariet afholdes)

(Indsæt teaser)

Mutant-Live

(indsæt billede)

(Indsæt hvornår scenariet afholdes)

(Indsæt teaser)

Os vs Vores Egne

Scenarie der bliver afholdt den 27. september.

Scenariet er fyldt op og man kan ikke længere tilmelde sig.

Scenariet er en fortsættelse af Os vs Dem og det vil have fokus på interne relationer, drama og psykisk smerte, samt vold. Scenariet vil komme ind på hårde emner som vold, voldtægt, tortur og manipulation og der advares derfor mod, at scenariet vil være psykisk hårdt at deltage i. Der er fokus på, at scenariet skal være hårdere end det første scenarie. I stedet for at fokusere på gruppementalitet og kamp, samt konflikter gruppen imellem, så vil der her kun være en gruppe i fokus. Hvad gør man, når verden er imod en? Når ens venner er den eneste familie man har, men de alligevel stikker en i ryggen? Der er en stikker imellem jer, men hvem er det? Hvorfor? Og hvor langt vil I gå, for at finde frem til personen? Er det din bedste ven? Personen du har kendt fra barns ben? Din kæreste? Alle jer andre er blevet ramt hårdt, The Razors har ramt jer rigtigt og de har tydeligt fået informationer fra en af jer, der har kendt jer rigtig godt. Kniven er stukket hårdt i ryggen på jer alle.

Læs mere om scenariet på deres Facebook gruppe

Er Det Sådan Man Er Venner?

Dato for næste scenarie er endnu ikke fastlagt.

Dette scenarie handler om en gruppe richkids i byen New York. Disse richkids er en del af byens mest promonente highclass society og de er derfor ikke hvem som helst. Alle deres forældre kræver meget af dem og konsekvenserne er store, hvis de fucker op. Presset og forventningerne til dem er derfor store – hos nogen af dem værre end hos andre.

Kampagnens arrangørhold er Cecilie Rud Glasdam
Kontakt: cecilie.rud@hotmail.com
Der kan kun være 9 tilmeldte til scenariet og det går efter først-til-mølle principet.

Mere information findes i scenariets Facebookgruppe