Afholdte arrangementer

Generalforsamling marts 2019

Afholdt den 02. marts 2019.
Man kan læse referat af generalforsamlingen her

Generalforsamling november 2018

Afholdt den 10. november 2018.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her

Os vs Dem


Afholdt den 22. september 2018.

Beskrivelse af earrangementet: “Scenariet foregår i en opdigtet by i America i Willsdale. Willsdale er en by, som spillerne selv definerer. Der er derfor muligt for spillerne at sige, at de sover i en park, ejer et diskotek og så videre. I byen er der bandekrig imellem to grupper, som er opdelt til at være “de rige” og “de alternative”. Denne bandekrig har foregået i flere år og i løbet af årene har identiteten af opdelingen af gruppen også ændret sig. Hvordan og hvornår banderne egentlig opstod vides ikke, men der er mange rygter i omløb. Byen har deres egne uskrevne regler, som alle opretholder. De uskrevne regler er således: – Ingen drab – Ingen kontakt til politiet – Ingen indblandelse af de neutrale. Alle vælger selv, hvorvidt at de er med i en af banderne eller ej. Dem der ikke er med i en gruppe kaldes de neutrale, men det er også tydeligt, at disse holdes udenfor. De inviteres ikke med til møderne eller festerne, da de ikke er til at stole på. Deres loyalitet ligger nemlig kun ved dem selv og ikke ved banden. Noget begge bander ser ned på.
Der har altid været konflikt imellem de to bander og det er tydeligt at medlemmerne i hver bande ikke kan med de modstående medlemmer. Der er skabt en os vs. dem mentalitet, som kun er blevet forstærket i løbet af årene. Men noget har pludselig ændret sig i den ellers interne by Willsdale. En udfrakommende gruppe er begyndt at komme der, som gruppen ønsker Willsdale under deres magt. Denne gruppe kaldet The Razors følger ikke de uskrevne regler, som ellers har været i byen og banderne imellem. De har både dræbt Tristan Owens fra “de alternative” og fået smidt Linette Williams fra “de rige” i fængsel.
De to bander har derfor aftalt at mødes på et neutralt sted, for at prøve at finde ud af det. De bliver nød til at finde ud af det sammen, så de kan stå imod den fælles fjende, som er The Razors. Men kan de to bander aftale en våbenhvile og arbejde sammen efter så mange år med konflikt? Det må aftnen vise.”

 

Englekrig


Afholdt den 04. maj 2018.

Beskrivelse af arrangementet: “Scenariet handler om 7 ærkeengle, der har været i krig i mange tusinde år oppe i himlen, men som nu alle sammen er blevet trætte af at slås, så de vil prøve at se, om de kan forhandle sig til fred. Det vælger de at gøre på neutral grund – altså nede på jorden blandt mennesker. Det er løst baseret på popkulturelt kristen mytologi, så verdensmaterialet er meget bredt og i høj grad defineret af spillerne; fokus er dog helt klar på fredsforhandlinger og filosofisk-eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med at være engel?”

 

Karl’s Konfirmation


Afholdt den 03. marts 2018

Beskrivelse af arrangementet: “Dette er et rollespils-scenarie, som foregår til Karls Konfirmation. Scenariet handler om en masse skøre karaktere fra Karls familie, der mødes til konfirmationen for at fejre Karl. Familien er dog ikke så fredelig, som den måske ser ud. Oplev karaktere som ‘Den rigtige far’, ‘Den demente oldefar’ og mange andre udspille massere af skøre, store og skandaløse relationer til Karls Konfirmation
Selve scenariet kommer til at udspille sig i en 3-retters middag, hvor karakterende får mulighed for at snakke, holde taler og spise god mad. Karakterende er pre-skrevne og der vil være mulighed for at vælge, hvilken aldersgruppe man ønsker at spille. Det skal dog nævnes, at dette scenarie er en parodi på en traditionel dysfunkyionel familie, dvs. nogle af karakterende kan være konservative i den forstand, at de er lidt småsexistiske og homofobiske i et komisk omfang. Det betyder dog også at alle kan vælge mellem, om man vil spille mand eller kvinde ligegyldigt fra ens virkelige køn.”

Generalforsamling november 2017

Afholdt den 11. november 2017.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her

Stiftende generalforsamling

Afholdt den 01. august 2017.
Man kan læse referatet af generalforsamlingen her